Abajur Başlıkları


Abajur başlıkları, evinizin veya ofisinizin atmosferini değiştirebilecek küçük ama etkili aksesuarlardır. Abajur başlıkları, ışığın rengini, yoğunluğunu ve yönünü ayarlayarak ortama farklı bir hava katabilir. Abajur başlıkları, aynı zamanda dekoratif öğeler olarak da kullanılabilir. Abajur başlıkları, odanın tarzına, renklerine ve mobilyalarına uygun olarak seçilebilir.

Abajur ve lambader başlıkları üreten bir firma olarak, sizlere geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Her türlü ölçü ve desende sağlam dekoratif abajurlar, farklı desenli başlıklar ve ahşap desenli dekoratif başlıklar üretiyoruz. 

Ürünlerimiz, kaliteli malzemelerden ve özenli işçilikten oluşuyor. Ürünlerimiz, hem modern hem de klasik tasarımlara sahip. Her türlü boyut ölçüsünde abajur ve lambader başlıkları üretiyoruz.  Ürünlerimiz, hem ev hem de ofis kullanımı için uygundur. 

Abajur başlıkları, evinizin veya ofisinizin dekorasyonunu tamamlayacak harika ürünlerdir. Siz de sitemizden dilediğiniz abajur başlığını seçin, ortamınıza yeni bir ışık katın!

Sitemizde, ürünlerimizi detaylı bir şekilde inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri kolayca sipariş verebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Diğer tüm aydınlatma başlığı çeşitlerimizi incelemek için katalog sayfamızı ziyaret ediniz...






Lampshades Lampenschirm pantalla de lámpara عاكس الضوء abat-jour 灯罩абажур kap lampu floor lamp Stehlampe lampadaire luminária de piso lámpara de piso مصباح ارضي落地灯наполная лампа бамбуковый декор из ротанга rattan lighting bamboo home decor decoración de bambú de ratán decoração de bambu de vime ديكور الروطان الخيزران Rattan-Bambus-Dekor 藤竹装 décor en rotin et bambou Éclairage Iluminação Encendiendo Lighting Beleuchtung إضاءة Осветительные приборы Lighting Люстра Candelabro Chandelier Lustre الثريا Leuchter abażury lampa podłogowa rattanowa bambusowa Hersteller von Lampenschirmen lampshade manufacturer عاكس الضوء الشركة المصنعة fabricante de pantallas fabricante de abajur producent abażur производитель абажуров灯罩制造商 produttore di paralumi Paralume lampada da pavimento fabricant d'abat-jour fabricant de lampadaires lampshades floor lamps sconces chandeliers rattan lighting bamboo lighting candlestick metal lightinLampshade manufacturer in Turkey Lampshade exporter in Turkey Produces lampshades company in Turkey Fabricante de pantallas de lámpara en Turquía Exportador de pantallas de lámparas en Turquía. Empresa que produce pantallas de lámparas en Turquía Lampenschirmhersteller in der Türkei Lampenschirm Exporteur in der Türkei Unternehmen, das Lampenschirme in der Türkei herstellt Fabricante de abajures na Turquia Exportador de abajures na Turquia Empresa que produz abajures na Turquia Producent abażurów w Turcji Eksporter abażurów w Turcji Firma produkująca abażury w Turcji صانع عاكس الضوء في تركيا. مصدر عاكس الضوء في تركيا. الشركة التي تنتج أباجورة في تركيا Компания по производству абажуров в Турции Lampshades Floor lamp abajur üreticisi Lamp shades Shades for lamps Lampshade for lights Lighting shades Lampshade manufacturer Lampshade seller Lampshade merchant lamp shade manufacturer Lampshade Supplier Lampshade manufacturer hotel lampshade hotel lighting otel aydınlatma otel abajur